Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Antiek tours

Antiek tours

Wij organiseren diverse antiek tours door Nederland, België en Frankrijk. Dankzij ons jarenlange expertise weten we precies wat er speelt in de antiekmarkt. Wij nemen u graag mee op tour en gaan samen met u langs verschillende antiekdealers. Geef aan wat uw favoriete stijl is en vertel wat voor een budget u over heeft om antiek te kopen.

Waarom kiezen voor een antiek tour?

Geef u op voor een antiek tour en vind de meest unieke antiek artikelen bij plaatselijke antiekwinkeliers. Binnen 3 tot 5 dagen gaan we op bezoek bij diverse antiekzaken om datgene te vinden waar u naar op zoek bent. Doordat wij veel connecties hebben, weten we precies waar we de pareltjes kunnen vinden waar we u blij mee kunnen maken.

Uw eerste aanspreekpunt

Wanneer u uzelf opgeeft voor een antiek tour dan hoeft u nergens naar om te kijken. Wij regelen alles tot in detail. Van het reserveren van een hotel tot aan het vervoer van en naar de antiekverkopers: dit is allemaal inbegrepen bij de prijs. Gedurende de gehele tour zijn we uw aanspreekpunt.

Uw spullen veilig opgeborgen

Het grote voordeel van een antiek tour via O’BEAU is dat we uw gekochte antieke meubels en andere goederen tot het einde van uw verblijf veilig stockeren. Daarnaast nemen we ook het verschepen en bijbehorend papierwerk voor u uit handen.

Aanmelden voor onze antiek tours

Ziet u een antiek tour ook wel zitten? U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen naar info@o-beau.com of door te bellen of te WhatsAppen naar +31 20318562. Wanneer de tours plaatsvinden? Geef aan welke dag u schikt. Een tour kan elke dag georganiseerd worden zodra hier interesse voor is. Wij spreken met u een dag en een gewenst tijdstip af.

Meer weten over een antiek tour

Wilt u meer weten over een antiek tour omtrent de prijzen, indeling et cetera? Neem gerust contact met ons op en we vertellen u graag meer.

Informatie aanvragen

Deballage Marchand d’antiquites- Brocante Le Mans:

15 Februari

24 Maart

20 April

18 Mei

21 Juni

 

Deballage Beziers:

20 Februari

20 Maart

24 April

22 Mei

26 Juni

11 September

20 November