Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Transport

Transport

Wanneer u een meubel, schilderij of een ander product wilt aanschaffen dan zit u er soms mee dat u niet over het nodige vervoer beschikt om uw aankoop veilig naar uw huis te vervoeren. Wij hebben voor u de oplossing: wij regelen voor u het transport en zorgen dat uw aankopen in topstaat van A naar B komen.

Wereldwijde transport

Wij kunnen uw bestelling wereldwijd leveren met diverse transporteurs. Met onze eigen transportwagen kunnen we zelf uw aankopen leveren in de landen Nederland, België en Frankrijk. Wilt u een bestelling laten leveren in een ander land? Dan schakelen we een andere partij in die dit klusje klaart. Met de grootste zorg verpakken wij uw product zodat deze in optimale staat bij u aankomt.

Levertijd

Als u een meubel, schilderij of een ander artikel aanschaft dan begrijpen we dat u graag wilt dat u deze zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Wij doen er alles aan om uw aankoop zo spoedig mogelijk bij u te leveren. Let er wel op het verschilt met welke levertijd u rekening moet houden. Het varieert over het algemeen van een dag tot een week wanneer u uw aankoop binnen heeft.

Transportkosten

Wij kunnen u niet exact vertellen met welke transportkosten u rekening moet houden, aangezien het verschilt per locatie waar we heen moeten gaan. Als u wilt weten met welke kosten u rekening moet houden dan raden we u aan om contact met ons op te nemen.

Meer weten over transport?

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of bent u benieuwd met welke levertijd of kosten u rekening moet houden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Informatie aanvragen