Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Over O’BEAU

Over O’BEAU

O’BEAU is het bedrijf dat zich richt op het verkopen van tijdloze en unieke artikelen uit de hele wereld. Met onze collectie richten we ons op zowel winkeliers als particulieren.

Ervaring

In 2016 werd O’BEAU opgericht door Lambert Junior de Visser. Met meer dan tientallen jaren ervaring wat De Visser heeft opgedaan binnen het bedrijf van zijn vader, besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Dat resulteerde in de oprichting van O’BEAU: een antiekcentrum boordevol unieke antiek, moderne design meubels en woonaccessoires.

Korte lijntjes met handelaars

Het is onze missie om constant unieke en exclusieve antiek artikelen aan te bieden vanuit de hele wereld. Met ons brede assortiment en ons grote netwerk willen wij u graag verrassen met als het moois wat er wereldwijd te vinden is. Wij focussen ons op het alsmaar uitbreiden van ons assortiment en bovendien doen we er alles aan om wereldwijd groter te worden. We hebben korte lijntjes met diverse handelaars waardoor we constant op de hoogte worden gehouden van diverse nieuwigheden en exclusieve artikelen.

Aanbod antiek

O’BEAU heeft voor iedere smaak en voor elk budget wel een geschikte oplossing. Van modern tot aan antiek: ons assortiment bestaat uit zowel goedkope als dure artikelen. Wij bieden u unieke items aan vanuit de hele wereld en zo is ons assortiment nooit saai.

Antiek fair

Regelmatig staan we op diverse antiek fairs in Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast organiseren we ook diverse antiek tours. Bij interesse kan men zich hiervoor opgeven. Samen met u gaan we langs diverse antiekdealers die matchen bij uw antiekstijl en budget.

Meer weten over O’BEAU?

Wilt u meer weten over O’BEAU? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u verder zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

Informatie aanvragen